Pifka kandalló céginformációk

Céginformáció

Pifka Kandallószalon - 3170 Szécsény Rákóczi út 68.
Tel.: (20) 3328071 Fax: (32) 370-250

Minden ami kandalló! :)

Cégünk, mely Szécsényben működik, már több éve foglalkozik kandalló forgalmazással. A bemutatótermünkben 6 kandalló került felépítésre, megkönnyítve a vevők választását. Itt megismerkedhetnek a különböző kő (különféle pattintott kövek, gránit, márvány, mészkő) és cserépalapanyagokkal (több mint 40 fajta színválasztékban), melyekből a burkolatok összeállításra kerülnek. Bemutatótermünkbe (Pifka Kandallószalon 3170, Szécsény Rákóczi út 68.) való ellátogatása során kézbe veheti részletes prospektusainkat is, amelyekből közelebbről is megismerkedhet a több mint 200 fajta kandallóburkolattal.

Ahol a kandallók, kandallóbetétek, tüzterek megtekinthetők. A Pifka kandalloszalon bemutatóterme. Minden ami kandalló! Minden ami kovácsoltvas!

Kandalló építés, tervezés!

Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be. Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezését, építését is vállaljuk.

Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a kandalló a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges kandalló is.

A kandallóburkolatok és egyben a legyártásuk előkészítése is számítógépen kerül megtervezésre, mely a budapesti központi bemutatóteremben történik.A megrendelést általában helyszíni felmérés előzi meg, amelynek keretében szakmai tanácsadással tudunk szolgálni. Ekkor tisztázásra kerülhetnek olyan lényeges feltételek, mint a kémény elhelyezkedése, megfelelő mérete, korlátozott hely rendelkezésre állása esetén- az esztétikai szempontok figyelembevételével-, a leszűkített burkolat méreteinek meghatározása.
A megrendeléseket viszonylag rövid határidőn belüli felépítés követi. A kandalló felépítése a helyszínen 1 napot vesz igénybe, melyet a burkolás után és festés előtt célszerű beütemezni.

Mi felöltöztetjük a kandallóját tetőtől-talpig!

Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is tudunk megoldással szolgálni. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban.

Az ajánlott kéményméret 20x20 cm, de amennyiben ennél kisebb kémény áll csak rendelkezésre, létezik akár 14x14 cm-es kéményre köthető tűztér is.

Pifka Kandallószalon Az Ön kandallósa!

A kandallóállításon kívül vállalunk még cserépkályhák, kemencék, kert grillek építését, valamint fürdőszobák belső díszítését (többek között márványból és mészkőből készített oszlopok és burkolatok), és kültéri párkányok készítését.


Villanyszerelés


Cégünk villanyszereléssel is foglalkozik. Referenciák közt említhető: számos épületgépészeti munka illetve nagyobb ipari létesítményeken végzett teljeskörű villanyszerelési munkálat.

Ahol a kandallók, kandallóbetétek, tüzterek megtekinthetők. A Pifka kandalloszalon bemutatóterme. Ahol a kandallók, kandallóbetétek, tüzterek megtekinthetők.

A Pifka kandallószalon fő tevékenységei: kandalló építés, kandalló forgalmazás, kovácsoltvas elemek kiegészítők forgalmazása, kling garázskapuk forgalmazása.
A következő kandallóhoz kapcsolódó termékeket forgalmazzuk: kandallóbetét, tűztér (hagyományos, vizes, gázfűtésű, elektromos), kandallóburkolat, kandallókő, kandalló kiegészítők (vasrács, kutács stb), kandallókályha.

 

Pifka Kandallo: Minden ami kandalló, kandallók, kandalló építés és kiegészítők forgalmazása.

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva.